I denne oppgaven skal du lage noe som lager lyd basert på bruken av fler av de innebygde sensorer. Før du går igang med denne oppgaven er det lurt å bruke litt tid på å se på MobMuPlat eksemplene som følger med: MMPTutorial3-Hardware og MMPExamples-Motion. Du finner disse på datamaskinen som .mmp filer og pd filer under mappen: MobMuPlatDistribution/Patches. Her må du nok bruke litt tid på å tenke ut hva du skal mappe det til av moduler eller lignende, men også skalering av sensor data, bruk gjerne copy/paste fra eksemplene inn i ditt egen patch som et utgangspunkt. Et lite hint på hvordan sette opp er her:

Viser skalering av tilt sensor (-1 til 1 blir omgjort til 0 -1, og gyro -pi til pi omgjort til 0-1)
Viser skalering av tilt sensor (-1 til 1 blir omgjort til 0 -1, og gyro -pi til pi omgjort til 0-1) eksempel.pd
  • Se over eksempler som følger med mobmuplat og studer.
  • Lag et oppsett hvor du henter ut sensor data
  • Map/koble disse til noe lydproduserende, kan være effekter på samples , ulike prosesseringer av live input lyd eller ulike kombinasjer. Tenk over hvordan du vil styre det i forhold til hva som er praktisk, samtidig som det kan låte interessant. NB husk at selv enkle ting kan bli langt mer komplekst og interessant så fort man lager en bra mapping.
  • Mappe struktur med declare -path ./moduler og declare -path ./samples objekter i patchen (se template.pd i kursmateriale).
Slik skal mappestrukturen se ut
Slik skal mappestrukturen se ut